Sähkösuunnittelua ja sähköurakointia omakotirakentajalle

Teemme toimivaa sähkösuunnittelua ja -urakointia omakotitaloihin.

”Sastek oli mutkaton kumppani sähkötöissä taloa rakentaessamme. Kuus kautta viis!”

-Mikko Mäkinen

Kortepohjan asuinkerrostalo

Toimiva sähkösuunnitelma & sujuva arki

Teemme yksityisille rakentajille omakotitaloihin arkea helpottavia sähköratkaisuja jo sähkösuunnitteluvaiheessa. Urakointi on osio, jossa rakentajan ei tarvitse huolehtia mistään.

Sähkösuunnitelma toimitetaan tarjouksen hyväksymisestä kolmessa päivässä. Samalla kertaa annamme koko omakotitalon sähköurakasta tarjouksen, sähkökalustelistan sekä alustavan aikataulun.

Itse sähköasennukset ja -johdotukset tehdään rakentamiselle sopivassa aikataulussa. Urakoinnin teemme siten, ettei asiakkaan tarvitse murehtia töiden edistymisestä, vaan ilmoitamme vain asiakkaalle työvaiheiden etenemisestä.

Mäntän hoivakoti

Neljä hyvää syytä valita Sastek

1.

Joustava

Joustava suunnittelu ja tekeminen asialleen omistautuneiden tekijöiden kanssa. Tulemme paikalle asentamaan silloin kun sitä tarvitaan.

2.

Parhaat tekijät

Palkkaamme vain alan parhaita tekijöitä, joten työnjälki on ensiluokkaista. Aina.

3.

Laadukas

Käytämme vain hyväksi todettuja, laadukkaita sähkökalusteita ja -tarvikkeita. Jo sähkösuunnitelmassa panostamme huoneiston toimivuuteen.

4.

Pitävä aikataulu

Huolehdimme itse, että aikataulut toimivat muiden urakoitsijoiden kanssa. Sinun ei tarvitse murehtia sähköurakoinnin aikataulusta – teemme työt varmasti ajallaan.

Jätä yhteystietosi, niin soitellaan